Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Hoofdgebouw

Hoofdgebouw

Vereisten: Geen

In het Hoofdgebouw wonen de bouwers van het dorp. Hoe hoger het niveau, hoe sneller je bouwers een gebouw af kunnen maken.

Wanneer je gebouwen in de wacht hebt staan om te bouwen en je Hoofdgebouw wordt vernietigd of verbeterd, worden de bouwtijden niet herberekend. Dit is precies hetzelfde als het eerste vereiste wanneer een gebouw word vernietigd: statistieken worden berekend wanneer je klikt 'verbeter naar niveau X' en worden niet herberekend. De enige uitzondering voor dit is het vereiste dat een dorp het Hoofddorp moet zijn.

Gebouw afbreken
Als je een gebouw niet meer nodig hebt kun je je bouwers de opdracht geven het gebouw af te breken. Hier heb je Hoofdgebouw niveau 10 voor nodig.

De onderzoeks afhankelijke onderdelen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden.
Voor het volledige overzicht van constructie tijden klik op deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee