Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

08 - Wat is een hoofddorp

Er zijn behoorlijk wat veranderingen geweest van T3 naar T4 betreffende de Hoofddorpen. Hier vind je een ruimschootse uitleg van de T4 Hoofddorpen.

Wat is er zo speciaal aan het Hoofddorp?

  • Het Hoofddorp kan nooit worden overgenomen
  • Het is onmogelijk om de Grote Barakken of de Grote Stal te bouwen in het Hoofddorp
  • Je kunt de Steenhouwerij bouwen in het Hoofddorp. Dit gebouw vermenigvuldigd de sterkte van gebouwen tot 300%
  • Je kunt de grondstofvelden in het Hoofddorp oneindig uitbouwen, althans theoretisch

Hoe kies ik mijn Hoofddorp?

Je eerste dorp is je Hoofddorp of je er nu een Residentie of een Paleis in bouwt of niet. Alleen als je een ander dorp benoemt tot je hoofddorp zal het deze status verliezen. Dit kun je doen door een Paleis te bouwen in het dorp dat je als nieuw Hoofddorp wil benoemen en op de link "Maak dit dorp je Hoofddorp" te klikken. Om dit op deze manier te doen heb je een Paleis niveau 1 nodig en je moet je wachtwoord ingeven om deze verandering te bevestigen. Het Paleis kan maar in één dorp per account worden gebouwd.

Capital link in the Palace

Een dorp dat een WereldWonder is kan niet als hoofddorp worden gekozen - je kunt er wel een paleis bouwen maar deze optie zal verder uitgeschakeld zijn.

Wat gebeurd er als ik mijn Hoofddorp verander?

Als je het Hoofddorp veranderd, zal het vorige Hoofddorp al zijn grondstofvelden boven niveau 10 verliezen en de Steenhouwerij wordt vernietigd. Verder zullen de Grote Barakken en de Grote Stal verloren gaan als deze in het nieuwe Hoofddorp staan. Let op: Er is géén mogelijkheid om de verandering van Hoofddorp ongedaan te maken!

Wat gebeurd er als mijn Hoofddorp vernietigd wordt?

Je grootste dorp met een Paleis/Residentie/Commando Centrum zal het nieuwe hoofddorp worden.

Hoe weet ik wat het Hoofddorp van mijn vijand is?

Een (Hoofddorp) label markeert het Hoofddorp van spelers in het spelers overzicht.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee