Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Schuilplaats

Schuilplaats

Vereisten: Geen

Op niveau 1 kan de Schuilplaats 200 grondstoffen beschermen van elke soort. In T2.5 kan een Schuilplaats slechts 80% van zijn capaciteit beschermen tegen Germaanse aanvallen.

Gallische Schuilplaatsen zijn groter dan de schuilplaatsen van andere stammen. Op niveau 10 kunnen zij 3000 grondstoffen beschermen in plaats van 2000 tegenover de andere stammen.

Zodra een Schuilplaats niveau 10 heeft bereikt kunnen er extra Schuilplaatsen gebouwd worden.

De onderzoeks afhankelijke onderdelen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden.
Voor het volledige overzicht van constructie tijden klik op deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee