Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

05 - Wat zit er in een Plus Account?

Plus lidmatschaps kosten

Je kunt Plus kopen. Voor 10Goud.png heb je 7 dagen Plus op een normale server en op speed servers krijg je 3 dagen voor 10Goud.png. Als je Plus hebt geactiveerd kun je alle Plus functies gratis en zonder limiet gebruiken

 

Kladblok

Bij je berichten kun je de nieuwe optie "notities" vinden. Hier vindt je de Kladblok. Hier kun je dingen in opschrijven. Veel spelers gebruiken dit om hun duals dingen te vertellen, of om dingen voor hunzelf op te schrijven ter herinnering.

 

Wachtrij voor bouwopdrachten

Galliërs, Germanen en Romeinen kunnen één extra opdracht, om een gebouw OF grondstofveld te verhogen, in de wachtrij zetten zolang je er genoeg grondstoffen voor hebt. Nadat de eerste opdracht is voltooid zal de volgende opdracht in de wachtrij beginnen.

 

Grote Kaart

Als je wil kun je op de kaart een grote kaart te zien krijgen. De grote van de grotere kaart is 13x31 velden. Klik op het symbool aan de linker bovenkant van de kaart.

 

Archief functie voor rapporten en berichten

Je kunt je rapporten en berichten archiveren. Om het rapport / bericht te archiveren moet je deze markeren en dan klikken op “archief”. In het kopje “Archive” vindt je alle berichten / rapporten die je hebt gearchiveerd.

 

Centraal Dorpsoverzicht

Als Plus gebruiker, heb je de optie voor een dorps overzicht. Je kunt op "dorpen" klikken boven je lijst van dorpen aan je rechterkant, als je maar een dorp hebt kun je dorf3.php toevoegen aan http://sx.travian.nl/ om het overzicht te zien.

In deze screen kun je in de kolom "Aanvallen" zien welke soort troepen bewegingen er zijn van dit dorp. Als je je muis op het teken houdt, kun je zien hoeveel bewegingen er actief zijn. In de kolom "Gebouwen" kun je zien hoeveel gebouwen er in de wacht staan. Verder kun je in "Troepen" zien welke troepen er gemaakt worden. In "Grondstoffen" kun je het volgende zien:

Hier kun je zien hoeveel grondstoffen je hebt in je dorpen en in het totaal. In de kolom "Handelaren" kun je je handelaren zien. Het eerste getal betekent het aantal handelaren dat onderweg is en het tweede getal laat je het totaal aantal handelaren zien. In "Pakhuis" kun je de volgende informatie vinden over je Pakhuizen:

Onder "CP" kun je zien hoeveel cultuurpunten je produceert, welke Feesten er gegeven worden op het moment en de hoeveelheid Kolonisten/Leiders dat je hebt.

In de laatste kolom "Troepen" vindt je een algemeen overzicht over je troepen (tab Eigen troepen).

Als mede dat je kan zien welke legers er in je dorpen zelf aanwezig zijn (tab Troepen in dorpen).

 

Sorteer functie voor rapporten en berichten

Een gemakkelijke, maar een beetje verborgen Plus optie is het sorteren van rapporten of berichten op datum. Je weet niet anders dan dat normaal de nieuwste rapporten of berichten bovenaan staan:    

Maar soms is het makkelijk om het oudste rapport of bericht eerst te zien. Dit is geen probleem als je op het woord “Verstuurd” klikt. Als je dit doet worden de rapporten of berichten andersom gesorteerd en zul je het oudste rapport of bericht bovenaan zien:

Auto-aanvullen

 

Door auto-aanvullen te gebruiken kun je gemakkelijk volledig dorpsnamen "schrijven" door maar weinig karakters te gebruiken. Afhankelijk van je configuratie kun je deze functie in elke combinatie gebruiken voor je eigen dorpen, dorpen van alliantie genoten of dorpen van je omgeving.

auto.png

Je kunt deze optie aanpassen in je opties, door aan de linkerkant op "Profiel" te klikken en dan in de hoofd pagina op "Configuratie".

 

Rapport filter

Dankzij de rapportage filter behoren ongewilde berichten betreft Marktplaats transacties to het verleden. Afhankelijk van je persoonlijke configuratie kun je makkelijk berichten betreft handel naar/van andere dorpen of je eigen dorpen uit zetten.

report_filter.png

Je kunt deze optie aanpassen in je eigen opties, door aan de linkerkant op "Profiel" te klikken en dan op de hoofd pagina "Configuratie".

 

Vrije invoegbare directe of skype links

Je kunt de directe links aanpassen als je links op "Profiel" klikt en dan op de hoofd pagina op "Configuratie". Als je een * toevoegt aan het einde van de link zal er een nieuw tabblad worden geopend.


Je kunt de Skype links aanpassen als je links op "Profiel" klikt en dan op de hoofd pagina op "Configuratie". Als je een * toevoegt aan het einde van de link zal er een nieuw tabblad worden geopend.

Je kunt ze vinden onder de Opdrachtgever / je eigen dorpen.

 

Grafische statistieken

Bij de Statistieken zie je dat er een nieuw veld is bijgekomen, genaamd "Plus", daar vindt je nieuwe grafische statistieken. De grafieken laten de tijd vordering zien voor de economie, populatie en je militaire sterkte van je leger.

 

De kleur van de bol veranderd in groen, als je een tweede keer klikt wordt hij geel en bij een derde klik wordt hij rood:


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee