Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

01 - Wat zijn oases?

In het begin van de server, worden de oases beheerd door wilde dieren. Oases kunnen worden overvallen. Je hebt een redelijk groot leger nodig om winst te halen uit het overvallen van een oase. De Dieren in een oase vermenigvuldigen langzaam. Hoe minder er zijn, hoe sneller ze komen. Het zou mogelijk moeten zijn om winst te halen uit een oase door deze te overvallen met een paar honderd troepen en een held. Je kunt zien hoeveel en welke Dieren er zijn in een oase zonder te scouten door op de Kaart te klikken.

Er zijn twee soorten oase per grondstof. Soort 1 produceert maar een grondstof. Het andere soort produceert een grondstof en daarnaast graan. Als je een oase hebt overgenomen, geeft het alleen een productie bonus aan het dorp van waaruit je de oase hebt veroverd! De toename wordt toegevoegd aan de basis productie en niet aan de actuele productie.

 

Oase soorten
  Verschijning 1 Verschijning 2 Toename
Soort 1 Hout Oase Hout Oase +25% Hout per uur
Soort 2 Hout en Graan Oase - +25% Hout per uur,
+25% Graan per uur
Soort 1 Klei Oase Klei Oase +25% Klei per uur
Soort 2 Klei en Graan Oase - +25% Klei per uur,
+25% Graan per uur
Soort 1 IJzer Oase IJzer Oase +25% IJzer per uur
Soort 2 IJzer en Graan Oase - +25% IJzer per uur,
+25% Graan per uur
Soort 1 Graan Oase - +50% Graan per uur
Soort 2 Graan Oase Graan Oase +25% Graan per uur

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee