Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

09 - Wat zijn de Natars?

Wie zijn de Natars?


Natar

De Natars zijn een NPC stam en kunnen dan ook niet door een speler gekozen worden.De constuctie tijden in Natar dorpen zijn gehalveerd ten opzichte van normale dorpen.

Onafhankelijke Natariaanse dorpen

Onafhankelijke Natariaanse dorpen staan niet vanaf de start op de kaart. In plaats daarvan, zullen ze gelijdelijk ontstaan over de hele kaart.
Ze hebben net als normale dorpen een normale productie. Ze verhogen grondstofvelden en bouwen nieuwe gebouwen. Ze zullen ook af en toe troepen bouwen. Je kunt Onafhankelijke Natar dorpen overvallen, aanvallen en overnemen 

Wereld Wonder Dorpen

In T4 zijn de Natars al aanwezig bij de start van het spel. Ze zullen eerst enkel het grijze, centrale gedeelte van de map innemen, maar ze kunnen hun rijk uitbreiden. De verwijderde dorpen van andere spelers zullen omgevormd worden tot Natariaanse dorpen, zo kunnen ze ook andere gebieden buiten het grijze gebied bewonen. Echter, uit al deze dorpen, zijn er maar 13 Wereld Wonder Dorpen willekeurig verspreid over de kaart, terwijl het Hoofddorp van de Natars zich altijd op de coördinaten 0|0 zal bevinden. Elke van deze Wereld Wonder Dorpen kan overgenomen worden, en vervolgens gebruikt worden om het legendarische Wereld Wonder te bouwen.

Natariaanse dorpen met een Artefact.

In tegenstelling tot normale Wereld-Wonder dorpen komen de artefact dorpen pas later op de kaart. Deze dorpen zullen willekeurig worden geplaatst op de map.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee