Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

04 - Hoe kan ik een Artefact stelen van de Natars?

Je moet het Natar dorp aanvallen waarin het Artefact staat dit doe je doormiddel van je held en een X aantal troepen. Het dorp aanvallen doe je doormiddel van een aanval. Je moet ook de Schatkamer vernietigen in dat dorp. Je moet ook een Schatkamer hebben in het dorp waarmee je aanvalt op het vereiste niveau voor dat Artefact. Schatkamer niveau 10 voor dorps Artefacten en niveau 20 voor account en unieke Artefacten. Voor Blauwdrukken heb je een niveau 10 Schatkamer nodig.

Normaal worden Artefacten zwaar verdedigd, hoe zwaar verschilt per server en is gebaseerd op de top 100 aanvallende legers van je spelwereld.

HINT: Dorpen die een artefact huizen kunnen niet van de kaart verdwijnen door middel van vernietiging. Deze beveliging wordt opgeheven zodra het artefact verplaatst of veroverd is.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee