Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Groot Pakhuis

Groot Pakhuis

Vereisten: Hoofdgebouw niveau 10, Wereldwonder niveau 0, mag meerdere malen worden gebouwd in hetzelfde dorp

Hout, Klei en IJzer worden opgeslagen in het Pakhuis. Het Grote Pakhuis biedt echter meer ruimte en houdt je grondstoffen droger en veiliger dan het normale Pakhuis.


Nadat je een Groot Pakhuis op niveau 20 gebracht hebt, kan je nieuwe Grote Pakhuizen bouwen.

Dit gebouw kan alleen gebouwd worden in een Wereldwonder dorp of wanneer je een speciaal Natariaans Artefact in bezit hebt.

Onthoud wel dat in het Wereldwonder dorp, de bouwtijden gehalveerd zijn ten op zichte van de normale dorpen met een Grote Graansilo / Groot Pakhuis of een Artefact.

De onderzoeks afhankelijke onderdelen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden.
Voor het volledige overzicht van constructie tijden klik op deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee