Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Drinkplaats (Romeinen)

Drinkplaats

Vereisten: Stallen niveau 20, Verzamelplaats niveau 10, gelimiteerd tot Romeinen

De Drinkplaats voor de Romeinen verlaagt de training tijden van de cavalerie en het graan verbruik van de getrainde cavalerie troepen. De Drinkplaats kan ook gebouwd worden in een Romeins Wereldwonder dorp.

 

De Drinkplaats in detail:

  • Versnelt de productie van cavalerie troepen met 1% per niveau.
  • Verlaagt het graan verbruik van alle Romeinse cavalerie troepen in dat dorp.
  • Equites Legati verbruikt 1 graan minder op niveau 10.
  • Equites Imperatoris verbruikt 1 graan minder op niveau 15.
  • Equites Caesaris verbruikt 1 graan minder op niveau 20.

Let op: De drinkplaats heeft effect op alle Romeinse cavalerie die in het dorp is waar de drinkplaats staat. Dit geldt dus ook voor Romeinse cavalerie, die als versterking gestuurd is naar een dorp waar een drinkplaats, op het juiste niveau, staat.

De onderzoeks afhankelijke onderdelen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden.
Voor het volledige overzicht van constructie tijden klik op deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee