Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

08 - Katapult

KatapultVereisten voor onderzoek: Werkplaats niveau 10, Academie niveau 15
Vereisten voor training: Werkplaats

De katapult is een uitstekend lange afstands wapen om gebouwen en grondstofvelden te verwoesten. Maar zonder assistentie heeft de katapult bijna geen verdediging!

Hoe hoger het niveau van de Verzamelplaats is, en de training van de katapult troepen, hoe hoger hun precisie. Met Verzamelplaats niveau 10 is het mogelijk om alle gebouwen aan te vallen, behalve de Schuilplaats, Vallenzetter en Steenhouwerij.

HINT: Katapulten kunnen WEL de Schuilplaats, Vallenzetter of Steenhouwerij raken als ze op "willekeurig" verstuurd worden.

Met een Verzamelplaats niveau 20 kun je op twee gebouwen tegelijk richten. Je dient echter wel met tenminste 20 katapulten aan te vallen om twee doelen te kunnen kiezen.

  Hout Klei IJzer Graan Graanverbruik Onderzoekstijd
Onderzoek 5500 4900 5000 520 / 8:00:00
Training 900 1200 600 60 6 2:30:00
Snelheid 3 Velden per uur
Draagcapaciteit 0 Grondstoffen

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee