Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Paleis

Paleis

Vereisten: Ambassade niveau 1, Hoofdgebouw niveau 5, Residentie mag nog niet bestaan

In het Paleis woont de koning of koningin van het imperium. Je kunt maar in één dorp je Paleis bouwen. Alleen het dorp waarin je Paleis staat, kun je tot je Hoofddorp maken.

Wanneer een Paleis reeds gebouwd is een dorp kan er geen Residentie meer gebouwd worden en andersom. Een Paleis kan drie Kolonisten/Kolonisten/Kolonisten of een Leider/Onderleider/Senator op niveau 10, 15 en 20 trainen om nieuw dorpen te kunnen koloniseren of veroveren. Dit is ook beschreven op de nieuwe dorpen pagina.

Het paleis heeft een paar belangrijke kwaliteiten:

  • Het paleis is de enige plek waar je je Hoofddorp kan claimen. Het Hoofddorp kan niet veroverd worden, maar wel volledig verwoest worden met behulp van Katapulten. Dit is ook de enige plek waar je een Steenhouwerij kan bouwen en de enige plek waar je je grondstofvelden kan uitbreiden tot boven niveau 10.
  • Verder zorgt het paleis of residentie ervoor dat je cultuurpunten stijgen als de loyaliteitspercentage lager is dan 100%. Het formule hiervan is 2/3*niveau= aantal loyaliteit per uur. Een voorbeeld: Bij een paleis/residentie niveau 6 is dit 2/3*6=4 loyaliteitspunten per uur tot die weer op 100% staat.

Overzicht

Wanneer je het paleis betreedt, zie je 5 dingen waar je uit kan kiezen:

  • De "beheer" sectie: in deze sectie kan je, zoals de naam al doet vermoeden je Paleis beheren. Je kan hier het niveau van je Paleis verhogen. Ook kan je hier via de "Dit dorp tot hoofddorp verklaren" knop, je hoofddorp veranderen.
  • De "train" sectie: hier kan de uitbreidingstroepen trainen. Dit kan op niveau 10, 15 en 20.
  • De Cultuurpunten sectie: hier zie je de productie van de Cultuurpunten per dorp, van het hele account en van de held. Verder zie je totale aantal Cultuurpunten en hoeveel Cultuurpunten je nodig hebt voor je volgende dorp.
  • De sectie Loyaliteit: bij deze sctie kan je zien hoeveel loyaliteit je dorp nog over heeft.
  • De laatste sectie is de sectie uitbreidingen, hier kan je zien of er al dorpen gesticht of verovert zijn vanaf het dorp waar je paleis staat. 

Één van deze secties kan je, indien je op de betreffende sectie staat, aanvinken als favoriet door op de ster rechtsboven te klikken. Iedere keer als je het Paleis opent zal het op de favoriete sectie zijn.       

De onderstaande tabellen geven de trainingskosten van de uitbreidingstroepen: 

Trainings kosten van Romeinse troepen
  Hout Klei IJzer Graan Graan verbruik
Senator Senator 30750 27200 45000 37500 5
Kolonist Kolonist 5800 5300 7200 5500 1

Trainings kosten van Germaanse troepen
  Hout Klei IJzer Graan Graan verbruik
Leider Leider 35500 26600 25000 27200 4
Kolonist Kolonist 7200 5500 5800 6500 1

Trainings kosten van Gallische troepen
  Hout Klei IJzer Graan Graan verbruik
Onderleider Onderleider 30750 45400 31000 37500 4
Kolonist Kolonist 5500 7000 5300 4900 1

De niveau afhankelijke attributen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden. Voor het volledige overzicht van constructie tijden klik deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee