Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Brouwerij (Germanen)

Brouwerij

Vereisten: Graansilo niveau 20, Verzamelplaats niveau 10, kan alleen gebouwd worden in het hoofddorp, gelimiteerd tot Germanen.

In de Brouwerij wordt voor het volk lekkere dranken gebrouwen.

Tevens maakt het je troepen moediger en sterker in aanvallen (aanval)  (1% per niveau wanneer er een feest in de brouwerij gehouden word). Helaas wordt de kracht van de Leiders minder en kunnen Katapulten alleen willekeurig schieten.

De Brouwerij kan alleen in het hoofddorp gebouwd worden, maar beïnvloedt wel het gehele account.

De onderzoeks afhankelijke onderdelen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuurpunten) kunnen hier gevonden worden.
Voor het volledige overzicht van constructietijden klik op deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee