Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Heldenhof

Heldenhof

Vereisten: Hoofdgebouw niveau 3, verzamelplaats niveau 1

Met de niveaus 10, 15 en 20 kan je respectievelijk 1, 2 en 3 Oases veroveren met je Held. Afhankelijk van het type Oase dat je verovert krijg je in het dorp een verhoogde productie voor een bepaalde grondstof (soms zelfs 2 grondstoffen!). Als je je held naar één van je andere dorpen stuurt, zal je de held van hieruit kunnen besturen, maar alleen als er hier ook een verzamelplaats staat.

Je kan de volgende details in je heldenhof zien:

  • Overzicht in elk heldenhof over alle veroverbare Oases van het geselecteerde dorp
  • Overzicht van de productie bonus door elke Oase is getoond
  • De eigenaar van alle veroverbare Oases wordt getoond in het Heldenhof
  • Als je je Held naar één van je andere dorpen stuurt, zal je de Held van hieruit kunnen besturen, maar alleen als er hier ook een verzamelplaats staat.

De niveau afhankelijke attributen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden.
Voor het volledige overzicht van constructie tijden klik deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee