Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Game Mechanics

Tides of Conquest is de 2021 Annual Special van Travian: Legends. Hier is een overzicht van de functies die anders zijn dan de reguliere nieuwe spelwerelden.

Belangrijkste speciale kenmerken van de vorige jaarspecials:

    Oude Europa kaart
    87 veroverbare regio's die overwinningspunten opleveren
    Nieuw veroveringssysteem (de stam van dorpen verandert niet bij verovering)
    Troepen doorsturen en troepen samenvoegen

Er zijn echter geen facties meer bekend van Shadow Empires. Het spel wordt weer gewonnen door de beste alliantie, niet door een factie. Nieuwe spelers beginnen het spel rond het midden van de kaart.


Wat is er nieuw dit jaar?
Overwinningspunten opgeslagen in dorpen

Door dorpen te veroveren of te vernietigen, is het mogelijk om overwinningspunten te winnen, te verliezen of te vernietigen.

Regio's en overwinningspunten
Stad  

Je kunt een dorp upgraden naar een stad en verschillende voordelen krijgen waarmee je een strategisch belangrijke positie kunt versterken.

Stad
Wachttorens

Stadsmuur verbetering die de verzamelplaats bonus verbetert waardoor je vijandelijke unit types kunt zien.

Uitkijktorens
Alliantie banner

Versterk je alliantie-imago met een banner die op verschillende plaatsen in het spel zichtbaar zal zijn. Elke speler kan het ontwerpen met veel verschillende opties, vormen en kleuren, de leiding beslist welk ontwerp gebruikt wordt.
Kaart.sql

Map.sql is een bestand dat gebruikt wordt door verschillende externe tools. Het bevat gedetailleerde informatie over dorpen op de kaart en wordt dagelijks bijgewerkt door het spel. Het bevat nu informatie over of het dorp een hoofdstad is, of het een stad is en hoeveel overwinningspunten het heeft.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee