Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

01 - Hoe bevrijd ik mijn troepen uit de vallen?

Troepen kun je bevrijden door een normale aanval te sturen naar het dorp waar deze gevangen zitten.  (Troepen kunnen niet worden bevrijd door middel van een overval.)

Als een succesvolle aanval is uitgevoerd om gevangen troepen te bevrijden zal 25% van de gevangen troepen verloren gaan. Wanneer de troepen succesvol bevrijd worden met een normale aanval zullen tevens alle gebruikte vallen vernietigd worden.

Ook kunnen in de Verzamelplaats de troepen worden afgedankt, Deze zullen dan in de vallen sterven en niet huiswaarts keren.

Opmerking: Het is ook mogelijk dat de persoon waar de troepen gevangen zitten ze vrijlaat, in dat geval zullen er geen troepen sterven.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee