Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

05 - Bouwmeester

Je kunt met de Bouwmeester een grondstofveld of gebouw alvast in de wachtrij te zetten terwijl dat normaal niet zou kunnen. Al staat je wachtrij al vol met andere bouwopdrachten kun je met de Bouwmeester tot maximaal 3 opdrachten erbij zetten. Er wordt begonnen met de bouw van deze bouwopdrachten als de andere bouwopdrachten voltooid zijn. Je kunt de Bouwmeester ook gebruiken om alvast een bouwopdracht in de wachtrij te zetten als je nog niet genoeg grondstoffen hebt voor deze opdracht. Er wordt dan gestart met de bouwopdracht wanneer je wel genoeg grondstoffen hebt.

Bouwmeester opdracht uitvoeren

Het gebruik maken van de bouwmeester kost per opdracht 1 goudstuk. Er gaat pas goud af zodra de bouw geactiveerd is en dus begint met bouwen. Als hij nog in de wachtrij staat zonder een tijdslot kun je hem dus ten aller tijde vrijblijvend annuleren.

Bouwmeester uitzicht

De eerste twee ingave is de normale opdracht, de derde is de bouwmeester. Hij zal starten als de eerste opdracht is voltooid en je genoeg grondstoffen hebt. Op het moment dat de bouw daadwerkelijk begint zal het goud afgeschreven worden van je account.

Kan ik een bouwopdracht van de Bouwmeester nog annuleren?
Ja, je kunt op het kruisje voor de bouwopdracht klikken om de bouwopdracht te annuleren. Je zult hierdoor geen goud verliezen, omdat het goud pas afgeschreven wordt op het moment dat de Bouwmeester de bouwopdracht aanzet.

Kan ik een bouwopdracht van de Bouwmeester klaarzetten met goud?
Nee, je kunt alleen normale bouwopdrachten klaarzetten.

Kan ik de Bouwmeester gebruiken in een Wereldwonderdorp?
Nee, er is geen mogelijkheid om de bouwmeester te gebruiken in een Wereldwonderdorp.

Kan ik de Bouwmeester ook zonder plus gebruiken?
Nee, helaas is deze functie enkel voor plus gebruikers. 


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee