Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

Marktplaats

Marktplaats

Vereisten: Hoofdgebouw Niveau 3, Pakhuis Niveau 1, Graansilo Niveau 1

Op de Marktplaats kan je grondstoffen ruilen met andere spelers. Hoe hoger het niveau, hoe meer grondstoffen er tegelijk kunnen worden verplaatst.

 


Wanneer je je Marktplaats betreedt, zie je 5 dingen waar je uit kan kiezen:

  • De "beheer" sectie: in deze sectie kan je, zoals de naam al doet vermoeden je marktplaats beheren. Je kan hier het niveau van je Marktplaats verhogen, zodat je meer handelaren beschikbaar krijgt. Ook kan je zien hoeveel handelaren je beschikbaar hebt en kan je je Handelsroutes instellen.
  • De "Stuur grondstoffen" sectie. Je kan grondstoffen versturen in dit scherm door de data in te vullen. Wanneer je op "ok" klikt, krijg je een bevestigingsscherm over de informatie die je hebt ingevuld. Zorg ervoor dat deze informatie correct en compleet is, anders kan je je grondstoffen naar een totaal vreemde sturen omdat je de coördinaten verkeerd hebt ingevuld.
  • De "Kopen" sectie wordt gebruikt om grondstoffen te kopen van andere spelers. Als je genoeg grondstoffen hebt, kan je klikken op de "accepteer bod" achter een bod en de handelaren gaan onderweg. Wees voorzichtig, wanneer je op deze link klikt is het bod gelijk geaccepteerd, er is geen bevestigingsscherm zoals in het "Stuur grondstoffen" scherm. Je kan de stam zien van de speler die de aanbieding plaatst en de ratio als een kleurcode voor elk aanbod; 1:1 aanbiedingen of beter worden groen weergegeven; 1:1 tot 1,5 aanbiedingen worden geel weergegeven; alle aanbiedingen boven 1:1,5 worden rood weergegeven.
  • De vierde sectie is het "Verkopen" scherm. Hier kan je je eigen bod plaatsen op de marktplaats en wachten op een speler die accepteerd. Als je niet wilt dat je handelaren dagen onderweg zijn, zou je een Max. tijd voor transport willen instellen.
  • De laatste functie is de "NPC Handel". Hier kan je ruilen met het spel, in een 1:1 ratio, dat betekent dat je bijvoorbeeld 500 hout, 400 klei, 300 ijzer en 4000 graan kan ruilen voor 1500 hout, 1400 klei, 1300 ijzer en 1000 graan.

Één van deze secties kan je, indien je op de betreffende sectie staat, aanvinken als favoriet door op de ster rechtsboven te klikken. Iedere keer als je de Marktplaats opent zal het op de favoriete sectie zijn. 

Let op: Onthoud dat bij het zenden of ontvangen van grondstoffen naar spelers er een limiet is aan de opslag capaciteit in de Pakhuizen en/of Graansilo's. Als er meer ontvangen wordt dan dat er opgeslagen kan worden zal alles wat buiten het Pakhuis of de Graansilo valt verdwijnen en niet meer terug te halen zijn.

Handelaren

  Romeinen Galliers Germanen
Snelheid in Velden per Uur 16 24 12
Handelaars Capaciteit 500 750 1000

De niveau afhankelijke attributen (zoals constructie kosten en gegenereerde cultuur punten) kunnen hier gevonden worden.

Voor het volledige overzicht van constructie tijden klik deze link voor servers met normale snelheid en deze link voor servers met 3x snelheid.


Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee