Travian Answers

Laten we beginnen met je vraag

Zoek op het beantwoorden van vragen

Om een antwoord te vinden kies je een hoofd categorie, daarna de sub-categorie tot het antwoord verschijnt. Als je het antwoord niet vindt, krijg je aan het einde de kans om contact met ons op te nemen.

Ik heb een vraag over...

Wat meer details:

Zoek via de sitemap

Zoek je liever via een normale sitemap zoals je die kent van je favoriete websites? Geen probleem, je kan gewoon gebruik maken van de Answers sitemap-navigatie om je antwoord te vinden.

02 - Wat moet ik weten over de hoofdpagina?

Ok, ik weet wat het is, kan ik al starten om een machtig leger te bouwen? Bijna! Eerst moet je de hoofdpagina begrijpen!

Main Page
Zoals je kunt zien, zijn er een aantal onderdelen op de pagina genummerd. Laten we kijken wat al die onderdelen betekenen.

1. (rood): Dit is de hoofdmenu balk. Op de balk vindt je verschillende links terug naar andere pagina's binnen TRAVIAN.

 • TRAVIAN:

  Dit is de link naar de hoofdpagina van TRAVIAN.

 • Tutorial:

  Dit is een korte instructie over TRAVIAN. Hier kan weinig over gezegd worden, behalve dat het 60 seconden duurt en je niet heel veel informatie geeft.

 • Manual:

  Dit toont de handleiding met een lijst van alle gebouwen en troepen. (letop! Als je niet ingelogd bent toont het stammen, gebouwen en veelgestelde vragen. Als je wel ingelogd bent komt er een pop-up en toont het alleen gebouwen en troepen, maar wel gedetailleerder dan in de andere versie. Forum:

 • Deze link leidt je naar het geweldige forum, waar je kunt communiceren met andere spelers over van alles en nog wat.

 • Register:

  Deze link brengt je naar de registratie pagina, waar je kunt registreren voor dit prachtige spel.

 • Login:

  Deze knop klik je aan als je op jouw account wilt inloggen. Zover zijn we echter nog niet, dus nog even geduld.

2. (geel): Dit is een lijst van alle servers over de hele wereld. Ze zijn gegroepeerd op taal, dus als je je prettiger voelt om in een andere taal te spelen ben je vrij de server te kiezen waar jouw taal de standaard is. Onthoud wel dat deze servers misschien niet zo'n uitgebreide uitleg hebben als deze.

3. (blauw): Hier vindt je de spelers statistieken. Het toont de aantallen geregistreerde spelers, actieve spelers en on-line spelers.

4. (paars): Dit is de snelkeuze naar de registratie pagina waar we het eerder over hadden.

5. (bruin): Hier vindt je actuele informatie over het domein waar je bent. Bijvoorbeeld informatie met betrekking tot wanneer een server start, enzovoort.

6. (oranje): Dit is een klein onderdeel waar je scherm afdrukken kunt bekijken om een gevoel te krijgen hoe het spel eruit ziet.

7. (groen): Dit is de onderste menu balk.

 • Shop:

  Deze link brengt je naar de TRAVIAN on-line winkel waar je TRAVIAN artikelen kunt kopen.

 • FAQ:

  Dit brengt je naar de veelgestelde vragen pagina's. Hier vindt je veel bruikbare informatie, dus kijk hier eerst als je hulp nodig hebt.

 • Screen shots:

  Deze link brengt je naar de schermafdruk pagina. Schermafdrukken van het spel worden hier getoond.

 • Game rules:

  De spelregels van TRAVIAN. Het is heel verstandig om deze in het geheel te lezen voor je besluit om een account aan te gaan maken.

 • Terms:

  Deze link geeft de algemene voorwaarden. Deze accepteer je als je besluit om te gaan spelen en een account aan gaat maken. Lees deze door, het is niet veel, maar wel verstandig.

 • Imprint:

  Een klein beetje informatie over de makers van het spel. Het geeft onder andere het postadres en het telefoonnummer van de makers.

 • Tot slot vindt je het kleine (C)opyright symbool, zodat niemand de ideeën kan stelen!

Was je vraag naar verwachting beantwoord?

Ja   Neutraal   Nee